Over Eversdal

Sfeer001jpgHello is it tea you're looking for!

Bij Eversdal vind je de mooiste theeën en de allerleukste trends voor het perfecte thee moment. Onze producten kun je bestellen via de webwinkel of je kunt ons bezoeken wanneer wij met ons “Veluws Theehuis op Wielen” op locatie zijn. Eversdal is trots ambassadeur van de Veluwe en haar Hanzesteden. Wil je weten waar we staan, check dan onze Agenda op deze site. Woon je in de buurt van 't Harde, dan kan er een afspraak gemaakt worden om je producten op te komen halen, geen verzendkosten dus! Neem contact met ons op via email: info@eversdal.nl. 

Eversdal is opgezet in 2017 door Alexandra Hilkemeijer, theespecialist. Alexandra heeft diverse masterclasses en opleidingen over thee gevolgd en heeft een grote passie voor alles wat met thee te maken heeft. Samen met haar man Michel reizen zij de wereld over op zoek naar mooie thee en heerlijke koffie.

Bij Eversdal is duurzaamheid van groot belang. Wij werken zoveel mogelijk met verpakkingen die herbruikbaar zijn. De etiketten op onze theeblikken zijn daarom uitwisbaar en overschrijfbaar met een krijtstiftje. Bij het verzenden per post, recyclen wij de dozen die wij van onze leveranciers krijgen. Op naam gemaakte dozen met ons logo erop is natuurlijk prachtig maar uiteindelijk gaat het om de inhoud en zal de doos snel bij het oud papier staan.


Ben je geïnteresseerd in een workshop of theeproeverij  neem contact op via info@eversdal.nl. Voor proeverijen werken wij nauw samen met de Blommenhoeve in Eemnes. Dit is een prachtige locatie midden op het boerenland van Nederland. Voor de hapjes werken wij samen met o.a. Melk & Puur uit of In de Bakkerij uit Baarn.


Blommenhoeve_boerenmarkt_eemnesjpg


Verzending van uw pakket
Wij verzenden al onze pakketten met DHL. Dit zijn onze tarieven:
DHL afhaalpunt €3.95
Thuisbezorging €4.95
Bedraagt uw order meer dan €60,- dan versturen wij uw pakket gratis.
Natuurlijk kunt u uw pakket ook afhalen, hier zijn geen kosten aan verbonden:
Op 't Harde - op basis van afspraak
Op locatie - check onze agenda voor locaties
Levertijd 2-5 dagen, als u voor 15.00 besteld, proberen wij diezelfde dag nog uw pakket met DHL mee te geven.


Gratis verzendingjpg


Onze hoofdleveranciers


Onze theeën worden met veel zorgvuldigheid uitgekozen op kwaliteit en vraag en daarom maken wij gebruik van meerdere leveranciers. Onze hoofdleverancier is La Via Del Tè uit Italië. La Via del Tè is opgezet in 1961 door Alredo Carrai en stelt hoge kwaliteitseisen aan zijn producten. Het is een prachtig familiebedrijfje met nog eens 4 theehuizen nabij Florence. Alfredo was zo gefasineerd door de wereld van thee, dat hij de uitdaging aanging om thee te introduceren in Italië. In zijn verlangen om meer te weten te komen over het op een na meest gedronken drankje op de wereld, reisde hij de hele wereld over op zoek naar de mooiste en meest bijzondere theesoorten. Alfredo verteld de mooiste verhalen over zijn reisavonturen naar China en India, zijn zoektocht naar witte thee en zijn eerst onderhandelingen op de plantages van Darjeeling in India. Alle kinderen van het gezin Carrai maken deel van dit prachtige bedrijfje en delen dezelfde passie als hun vader voor thee. Samen vinden zij de beste oogsten en blenden zij de mooiste samenstellingen met evenveel liefde en passie voor het vak. De eerste winkel werd geopend in 1997 aan het Piazza Ghiberti in Florence en heeft meer dan 250 theesoorten op stock inclusief prachtige single origine, hele blad thee uit China, India, Sri Lanka, Taiwan, Japan en Afrika. Italië is al lang te klein en gelukkig vind deze thee zijn weg via Retail, theewinkels, restaurants en hotelsketens naar de consumenten in de rest van de wereld en dus ook naar Nederland via Eversdal, het Veluws theehuis op Wielen. 


Een assortiment van onze Eversdal producten zijn te verkrijgen en/of worden tevens geschonken in de volgende winkels:

Melk en Puur

Grotestraat 103

Ede

www.elmade.nl/melk-puur

Verkoop en Schenken

Zoet en Hartig

Lougpadje 1

Siddeburen

www.zoetnhartig.nl

Verkoop en Schenken

Casa Reinders

Vlietlaan 50e

Rotterdam

www.casareinders.com

Verkoop en Schenken


Norrsjön Gästgifveri & Spa

Norrsjön 1

78069 Sörsjön

Zweden

www.norrsjon.com

Schenken

Tante Wies

Grietsestraat 51

6901 GS Zevenaar

www.tante-wies.nl

SchenkenMarktkanjers

Links naar collega's die ik van harte aanbeveel.


Eversdal
't Harde
Gelderland
KVK 68752032

facebookjpg

pinterest_1475538227_280jpg

idealpng