(H)eerlijke Thee!


HET GEHEIM VAN ONZE THEE

Wij houden van (h)eerlijke producten!

Wij vinden het belangrijk dat mensen (h)eerlijke producten krijgen zonder verborgen toevoegingen. Bananen gedroogd in de meel, noten gedrenkt in de suiker, stukjes karamel of van die leuke hartjes in je thee. Vaak heb je er geen eens erg in.  Wij werken niet met thee met additionele toevoegingen zoals suiker, tarwe of meel, onze producten zijn dus

100% gluten vrij en 100% vegan.

EVERSDAL EN BEDRIJVEN

Heeft u een bedrijf en bent u op zoek naar goede thee voor op kantoor of wellicht leuke theekadootjes voor uw werknemers of klanten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u maken wij de leukste en origineelste kadootjes voor elk budget. 
Elke maand nieuwe thee bij u bezorgen? Dat kan. Wij zorgen ervoor dat u elke maand weer nieuwe thee ontvangt zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Nooit meer automaten thee! Daar doet u uw werknemers een groot plezier mee. 
Een borrelpakket? Waarom geen theepakket. Heeft u iets te vieren, wij verzenden leuke mini high tea's met thee en bonbons voor elke gelegenheid. Thuiswerken is nog nooit zo leuk geweest!

EVERSDAL THEE & THEEKADOOTJES

Bij Eversdal vind je de mooiste theeën en de allerleukste trends voor ieder gezellig theemoment. Wij werken met verschillende leveranciers en maken ook onze eigen melanges. Eversdal is opgericht in 2017 door Alexandra Hilkemeyer, theesommelier. Wij zijn gestart met 20 soorten thee en zijn erg trots op ons bijzondere assortiment van ruim 200 soorten thee. Onze producten kun je online bestellen via de webwinkel www.eversdal.nl. Je kunt ons ook bezoeken wanneer wij op lokatie zijn. Gedurende het jaar staan wij op diverse mooie fairs en streekmarkten.  Check de agenda waar we op lokatie zijn! 

Waar komt onze thee vandaan?

Wij proberen zoveel mogelijk thee en kruiden in te kopen die geteeld zijn zonder gebruik te maken van pesticiden en kunstmatige bemesting. Wij verpakken onze thee op aanvraag via de website of ter plaatse.  Deze thee en kruiden mogen wij niet biologische noemen. Biologisch is een door de wet  beschermde term. Voor een biologisch keurmerk moet men  aangesloten zijn bij een BIO keurmerk en hier ook financieel aan bij dragen. Deze instantie voert controles uit zo dat u als klant verzekert bent dat  het product inderdaad vrij is van vreemde stoffen. De controle wordt uitgevoerd op inhoud stoffen  en  de wijze waarop de producten worden  bewerkt zo dat er geen vervuiling kan plaats vinden met producten die niet biologisch zijn. Wij scheppen vers op locatie in de buitenlucht en wij verpakken niets vooraf zodat u altijd een vers product heeft. Het is voor ons dan ook niet haalbaar om ons aan te sluiten bij een keurmerk. Wij hopen dit in de toekomst wel te kunnen doen want wij geloven in een (h)eerlijke product en zullen er alles aan doen om hieraan bij te dragen!   Onze producten voldoen aan alle Europese normen.

TROUWKADOOTJES - BABYSHOWERS - SPECIALE GELEGENHEDEN

Wij maken de leukste gastenkadootjes geheel naar wens! Neem contact op via info@eversdal.nl en samen maken wij de dag van uw dromen helemaal waar!

WORKSHOPS

Helaas geven wij vanwege COVID momenteel geen workshops. Wij hopen u zo snel mogelijk weer te kunnen voorzien van nieuwe datums. 


VERZENDING VAN UW PAKKET

Tarieven


DHL Afhaal lokatie €4.95

DHL Thuisbezorging €4.95

GRATIS levering bij een order van  €65,00 naar een DHL afhaal lokatie
AFHALEN GRATIS - op basis van afspraak op 't Harde/op lokatie

(Check onze agenda voor lokaties)
Standaardlevertijd: 2-5 werkdagen
Voor 15.00 besteld proberen wij diezelfde dag nog te verzenden :-)

Wat is een DHL afhaallokatie? DHL heeft verschillende punten in het land waar pakketjes afgehaald kunnen worden. Dit is duurzamer dan thuisbezorging omdat de postbode dan maar naar 1 adres hoeft. Bij het aanmaken van het label wordt er gekozen voor het adres wat het dichts bij je postcode is. Je krijgt bericht van DHL wanneer het pakket afgeleverd is op de DHL afhaallokatie en het adres. Je kunt zelf kiezen wanneer je het ophaalt, dat is wel zo fijn. Je hoeft dus ook niet thuis te blijven om een pakket in ontvangst te nemen.

Let op; er zijn plaatsen in Nederland waar nog geen DHL afhaallokatie is, dan moet je verder reizen om je pakket af te halen. Hou hier rekening mee bij je keuze van verzending. https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/dhl-servicepoints  • Wij werken zoveel mogelijk met herbruikbare verpakkingen.
  • De etiketten op uw blikjes zijn herbruikbaar en overschrijfbaar.
  • Losse etiketten en stickers zijn bij ons verkrijgbaar.
  • Bij verzendingen herbruiken wij zoveel mogelijk de dozen van onze leveranciers.
  • Wij accepteren alleen retouren van producten die geen thee zijn of als inhoud thee hebben uit hygiënisch oogpunt. Retourneren is op eigen kosten.
  • Wij maken van elke levering een klein kadootje!
KADOOTJES?
Wilt u een pakketje of theekaart laten leveren door Eversdal? Dat kan. U mag bij uw betaling bij opmerkingen een leuk berichtje voor de ontvanger achterlaten (maximaal 100 letters) met een kleine notitie dat u dit verzonden wilt hebben aan deze persoon. Bij het adres vult u het adres van de ontvanger in. U mag ons altijd een email sturen via info@eversdal.nl als u meer vragen heeft.

WAAR VIND U ONZE PRODUCTEN NOG MEER?

EVERSDAL ALS HET OM KWALITEIT GAAT!
Een assortiment van onze producten is ook te verkrijgen of worden geschonken in onderstaande winkels. Wilt u ook wederverkoper worden of onze heerlijke thee schenken, neem contact op voor de verkoopvoorwaarden via info@eversdal.nl


Kaasboerderij Van Zeeburg
Mezenbergerweg 11
8085 ST DOORNSPIJK
telefoon 0525 66 1284
email info@echteboerenkaas.nl

Verkoop Boerenthee

Melk en Puur

Grotestraat 103

Ede

www.elmade.nl/melk-puur

Verkoop en Schenken

Zoet en Hartig

Lougpadje 1

Siddeburen

www.zoetnhartig.nl

Verkoop en Schenken

De Kaasshop

Langestraat 10

6851 AP

Huissen
Verkoop Thee