• Eversdal
    Eversdal Het Veluws Theehuis op Wielen

Over Eversdal


Hello is it tea you're looking for!

Bij Eversdal vind je de mooiste theeën en de allernieuwste trends in accessoires voor het perfecte thee moment. Onze producten kun je bestellen via de webwinkel of je kunt ons bezoeken wanneer wij met ons “Veluws Theehuis op Wielen” op locatie zijn. Eversdal is trots ambassadeur van de Veluwe en haar Hanzesteden. Wil je weten waar we staan, check dan onze Agenda op deze site. Woon je in de buurt van 't Harde, dan kan er een afspraak gemaakt worden om je producten op te komen halen, geen verzendkosten dus! Neem contact met ons op via het contact formulier of stuur een email naar info@eversdal.nl. 

Eversdal is opgezet in 2017 door Alexandra Hilkemeijer, theespecialist. Alexandra heeft diverse cursussen en opleidingen over thee gevolgd en heeft een grote passie voor alles wat met thee te maken heeft. Samen met haar man Michel reizen zij de wereld over op zoek naar mooie thee en heerlijke koffie.

Voor iedereen die het nieuwe aanbod niet wil missen, is er een speciaal thee-abonnement waarbij je elke maand, de nieuwste thee thuis ontvangt met een standaard korting van 5% in de webshop bij iedere volgende bestelling! Als welkomstcadeau ontvang je een mooi theeblik met binnen sluiting met een van onze overschrijfbare stickers zodat je elke maand de thee goed en blijvend vers kunt opslaan. Het abonnement is te bestellen in de webwinkel.

Bij Eversdal is duurzaamheid van groot belang. Wij werken zoveel mogelijk met verpakkingen die herbruikbaar zijn. De etiketten op onze theeblikken zijn daarom uitwisbaar en overschrijfbaar met een krijtstiftje. Bij het verzenden per post, recyclen wij de dozen die wij van onze leveranciers krijgen. Op naam gemaakte dozen met ons logo erop is natuurlijk prachtig maar uiteindelijk gaat het om de inhoud en zal de doos snel bij het oud papier staan.


                                                                                               Logo La Via Del Tpng

Onze theeën worden met veel zorgvuldigheid uitgekozen op kwaliteit en op vraag en daarom maken wij gebruik van meerdere leveranciers. Onze hoofdleverancier is La Via del Tè uit Italië. La Via dei Tè is opgezet in 1961 door Alfredo Carrai en stelt hoge kwaliteitseisen aan zijn producten. Het is een prachtig familiebedrijfje met nog eens 4 theehuizen nabij Florence. Hun thee en prachtige serviezen worden o.a. verkocht bij Harrod's in het Verenigd Koninkrijk. La Via dei Tè, de weg van de thee...what else?

Heeft u een bedrijf in de horeca en heeft u interesse in de thee van La Via Del Tè, wij hebben het agentschap voor deze thee in Nederland samen met onze partner A Tazza uit Harderwijk. La Via Del Tè heeft prachtige thee voor de horeca verkrijgbaar als losse thee in prachtige schappen. Speciaal voor de horeca is er ook een assortiment verpakte thee in theezakjes. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van dezelfde prachtige kwaliteit losse thee maar nu verpakt in mooie luxe eenpersoons verpakkingen. Heeft u interesse, neem contact met ons of via info@eversdal.nl of bekijk de horeca website op www.laviadelte.com/business/horeca.                                                       home_HoReCajpg
Eversdal
't Harde
Gelderland
KVK 68752032

facebookjpg

pinterest_1475538227_280jpg

idealpng