• Eversdal
    Eversdal Het Veluws Theehuis op Wielen

Theeproeverij@home

Heb jij zin in een gezellige middag of avond samen met jouw beste vrienden en familie thuis aan jouw keukentafel, boek dan een middag of avond bij Eversdal voor een heuse Theeproeverij! De theeproeverij bestaat uit 10-15 theesoorten, een klein assortiment aan lekkernijen en de laatste trends op het gebied van thee zoals de leukste theezeefjes, kopjes, bekers en potten. Als organisator krijg jij van Eversdal een theeblik naar keuze ter waarde van 8,50.

Je kunt ons al boeken vanaf 4 personen. Woon je binnen een straal van 20km van Eversdal, berekenen wij geen voorrijkosten. Daarbuiten rekenen wij een vergoeding van 0,44 cent per km.

Per persoon berekenen wij 30,00 euro.

De theeproeverij duurt ongeveer 2 uur.

Voor jou en je vrienden is er een korting van 10% op elk gekocht product tijdens de Theeproeverij!

Heb je interesse vul dan het Boekingsformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.


Workshop: Kennismaken met Thee

Wil je meer weten over thee, maak dan kennis met de verschillende klassen thee zoals witte, gele, groene, oolong, zwarte thee en pu-erh. Wij vertellen je meer over de geschiedenis van thee en laten je verschillende manieren zien voor het klaarmaken van het perfecte kopje! Ruiken, slurpen en vooral veel proeven! Deze workshop kan bij jou thuis plaatsvinden, kleine groepen kunnen we eventueel op ons thuisadres ontvangen of we wijken uit naar een mooie locatie in de buurt. Als organisator krijg jij van Eversdal een theeblik naar keuze ter waarde van 8,50.

Per persoon rekenen wij 37,50 euro.

De workshop duurt ongeveer 2,5 uur.

Voor jou en je vrienden is er een korting van 10% op elk gekocht product tijdens de workshop.

Heb je interesse vul dan het Boekingsformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.


Eversdal High Tea!

High Tea is HOT. Boek nu een Eversdal High Tea@home voor jou en je vrienden vanaf 28,50 per persoon bij jou thuis aan de keukentafel of lekker in de tuin! De HighTea bestaat uit een assortiment van onze lekkerste theeën, chocolade, muffins, sandwiches en meer. Als organisator krijg jij van een Eversdal een blik thee naar keuze gratis met een leuk presentje.

De High Tea is geen workshop of proeverij. Wij leveren de theeën en lekkernijen bij de door u gewenste locatie af. De afleverkosten bedragen 15 euro binnen een straal van 30 km rondom 't Harde. Daarbuiten, rekenen wij 0,44 cent per km.

De High Tea is ook te boeken voor Bedrijven!

Heb je interesse vul dan het Boekingsformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.


Inhuur Veluws Theehuis op Wielen

Het huren van onze theewagen met onze service voor een dag of dagdeel voor een trouwerij of zakelijk evenement is mogelijk. Kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid mensen en wensen. 

Welke thee past bij welk gerecht? Wij helpen je. Wij zijn als theesommelier inzetbaar voor het adviseren van uw personeel ter bevordering van de verkoop van thee in uw restaurant of hotel of voor tea-foodpairing.

Heb je interesse vul dan het Boekingsformulier in en dan  nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.


aanhanger04-05-2017_10jpg


Boekingsformulier